The colorful spatula shaped fruiting body of Dacropinax spathularia, an edible jelly fungus often found on old rotting wood . Jelly mushroom glycolipids obtained by fermenting glucose and Dacropinax spathularia is used as an anti microbial preservative in variety of beverages including fruit drinks , sport drinks , teas and enhanced water to prevent/ delay spoilage .

This edible fungus is also used in north East Indian , Chinese and Malaysian cuisines. – Sneha Koppula
From Drought To Prosperity… These are the lands where drops of waters or mouths opened five years ago (2016)! When it rains, the rudder does not stand still. Some villages in Rayalaseema, which has become a drought-prone area, are now teeming with green peas….https://youtu.be/M5PybmFagRo
ఊరంతా విస్తారమైన సాగుభూమి ఉంది.కానీ నీళ్లే లేవు. దిగువన మంజీరా నది నుండి ఒక వాగు ప్రవహిస్తోంది ఆ నీటిని ఎగువకు మళ్లించడానికి ప్రభుత్వ సాయంతో ఒక లిఫ్ట్ ఏర్పాటు చేసుకున్నారు. అయితే రెండేళ్ల క్రితం మోటార్లు, పంప్లు చెడిపోయాయి. నీళ్లు లేక పంటలు ఎండిపోతున్నాయి.. రైతులంతా కలిసి ఆలోచించారు. చేతులు కలిపి ముందుకు సాగారు…ఫలితం గా రెండు పంటలు ఎలా పండిస్తున్నారో చూడండి. https://youtu.be/D3MuKSZoQVc
అరుదైన రుచుల కెఫె గ్రీన్ ఎత్నిక్! https://www.ruralmedia.in/back-to-nature/organic-millet-restaurant-in-zaheera-bad/